HRVATSKI NOGOMETAŠI

Gazzetti je Rebić najgori u velikom kiksu: "Ante, samo prljavi poslovi nisu dovoljni"

Foto: Gulliver / Getty Images

ANTE REBIĆ niz odličnih i efikasnih igara za Milan prekinuo je očajnom partijom kod SPAL-a u 29. kolu. Rossoneri su kod izvjesnog drugoligaša jedva uzeli bod (2:2). Tako je Milan devet kola prije kraja prvenstva ispustio važne bodove u borbi za Europu protiv predzadnje momčadi Serie A.

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Mattie Valotija, a u 29. je na 2:0 povisio Sergio Floccari. U posljednjim trenucima prvog dijela SPAL je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco D'Alessandro, što je Milan iskoristio u nastavku. Tada su mu preokret donijele rezerve Rafael Leao te Zlatan Ibrahimović, koji je u 65. minuti ušao umjesto nevidljivog Rebića. 

Gazzetta dello Sport proglasila je Rebića "flopom", promašajem ili najgorim igračem kod Milana: "Hrvat je u 2020. najveće Milanovo otkriće, ali je kod SPAL-a bio prazan i neodlučan. Logično je rano zamijenjen", piše najčitaniji talijanski list te dodaje: "Hrvat je razočarao nakon toliko dobrih utakmica."

Ocjenjujući igrače Gazzetta je Rebiću dala neprolaznu peticu uz obrazloženje: "Prljavi i nevidljivi rad koji obavlja i ovaj put je bio neosporan, ali samo to nije dovoljno. Ante se često posvađa s loptom kada mu završi u nogama."

Milan sada ima dva boda manje i utakmicu više od Napolija, koji drži šesto mjesto, posljednje koje vodi u Europa ligu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.