Hajduku nije bio dobar: Hugo Sanchez dovodi Ilču Naumoskog u Almeriju

MAKEDONSKI reprezentativac i nesuđeno pojačanje splitskog Hajduka Ilčo Naumoski karijeru će nastaviti u prvoj španjolskoj ligi, preciznije Almeriji.

Neko vrijeme ovaj bivši napadač austrijskog Mattersburga figurirao je kao potencijalna Hajdukova akvizicija, međutim transfer je na kraju propao, a u medijima se proširila priča kako su Splićani od njega odustali jer se izjasnio kao vatreni navijača Partizana.

Ta benigna činjenica, naravno nije smetala čuvenom Meksikancu Hugu Sanchezu, aktualnom treneru Almerije, koji je u Makedoncu vidio dobro pojačanje za svoju momčad, koja je usput rečeno, prošle sezone završila na solidnom jedanaestom mjestu mjestu Primere.

Prisjetimo se, Naumoski, dva puta proglašen najboljim napadač Austrije, u razgovoru za Index rekao je kako bi vrlo rado došao na Poljud te da Hajduk smatra velikim klubom. Izjavu o privrženosti beogradskom klubu Naumoski je pokušao "isprati" konstatacijama kako Hajduk pamti po najboljim i najvatrenijim navijačima u bivšoj Jugoslaviji, međutim na Poljudu su se ohladili i okrenuli drugim opcijama.

U dresu Mattersburga 191 centimetar visoki Naumoski odigrao je 119 utakmica i pritom zabio 51 gol. Inače, nakon talijanske Catanije, Ilči je ovo druga momčad za koju igra iz najjačih europskih liga, takozvanih liga petica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.