Henman: Murray mora biti još bolji želi li naslov



PRVI tjedan Wimbledona je prošao, a Britancima nada još nije ugašena. Andy Murray je još uvijek u turniru, te nastavlja borbu za naslovom koji se toliko čeka u britanskom tenisu. U osmini finala će četvrti igrač na svijetu igrati protiv Francuza Richarda Gasqueta, a o Murrayu i njegovim šansama govorio je Tim Henman, prije Murraya velika nada teniske publike na Otoku.

"Gasqueta će shvatiti ozbiljno, uostalom, tako treba shvatiti svakog suparnika na Grand Slam turniru. Murray je potpuni profesionalac", krenuo je Henman, a potom nastavio:

"No, ne mogu reći da mi je Murray prvi favorit za osvajanje pehara u Wimbledonu. Nije niti drugi, niti treći. Kako sada igraju svi njegovi suparnici, ali i on, mislim da su Nadal, Federer i Đoković dosta ispred njega. To je trojac koji ima zbirno 28 Grand Slam naslova kod sebe. Igraju odlično i Murray će morati biti dosta, dosta bolji da, recimo, bude al pari u borbi za naslov u Wimbledonu. Mislim da on to može, ali hoće li, to mi je teško pitanje",  zaključio je Henman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.