HNS opet "otima igrače": Hajdukov Sarić bi mogao zaigrati za BiH

NIKOLA SARIĆ mogao bi postati predmet svađe između HNS-a i N/FS BiH. Hajdukov 20-godišnji napadač spominjao se u kombinacijama Ive Šuška, izbornika mlade hrvatske reprezentacije, a navodno bi ga u svojem dresu voljeli vidjeti i u susjednoj BiH.

"Za Dansku nikada do sada nije igrao neki stranac, barem kada je riječ o A reprezentaciji, a volio bih kada bih baš ja probio taj led", govorio je Sarić prije dolaska u Hajduk.

Sarić je tek odigrao svoje prve minute za Hajduk i rano je reći kolika je njegova kvaliteta, no Liverpoolova akademija dobra je referenca za Ivu Šuška koji ga drži na oku. Zanimljivo, Sarićev otac je nedavno rekao kako bi Nikola zaigrao za BiH kada bi ga pozvali, ni nitko se iz Saveza nije oglasio, piše SCSport.ba.

Bivši igrač Liverpoola igrao je za mladu dansku vrstu, otac mu je Srbin, majka Hrvatica, a on je rođen u Sarajevu.

"Otac mi je Srbin iz Bosne, a majka Hrvatica, oboje su veliki jugonostalgičari i ne pridaju veliki značaj religiji, uvijek su mi pričali da tamo žive najbolji ljudi svih vjera i da nije važno tko je tko, postoje samo dobri i loši, tako da se osjećam bivšim Jugoslavenom, jer smo iz te zemlje i došli, kada je počeo rat", isticao je mladi napadač.

Iz Hajduka su tražili poštedu za sljedeće okupljanje, pa još uvijek ostaje vremena da se pojavi i druga zainteresirana strana, ukoliko ga u BiH zaista žele.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.