TRANSFERI

Htjeli su ga Hajduk i Rijeka, a sada je slobodan. Vraća li se u HNL?

Foto: Getty Images

RENATO KELIĆ više nije igrač CS Universitatea Craiove. Ovaj 28-godišnji stoper prošao je sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a posljednje četiri godine proveo je u rumunjskom prvoligašu s kojim je sada raskinuo ugovor.

Još kao junior prešao je Slovan Liberec za 80 tisuća eura te je kroz češku ligu malo po malo gradio svoju karijeru. Nakon pet i pol godina u Češkoj Kelić je prešao u talijanskog drugoligaša Padovu.

Talijani su ga doveli za velikih 700 tisuća eura, ali se taj potez nije pokazao pretjerano dobrim s obzirom na to da je nakon pola godine kao slobodan igrač otišao u mađarsku Puškaš Akademiju.

Osijek i Hajduk u utrci

Nakon dvije godine u Osijekovom bratskom klubu otišao je u Rumunjsku, odakle sada odlazi možda baš prema Osijeku. Osijek je realizirao transfer Boška Šutala u Atalantu za pet milijuna eura i 10% od iduće prodaje i mogao bi na njegovo mjesto dovesti slobodnog Kelića. 

Tu je i Hajduk koji i dalje traži stopera, a budući da je Ismajli blizu odlaska, 28-godišnji Vinkovčanin mogao bi se pokazati kao dobra opcija. 

Prije dvije godine Kelić je bio nadomak dolaska u HNL, a tada je za njegove usluge bila zainteresirana Rijeka. Budući da su Mišković i ostatak društva ove zime doveli Ninu Galovića, nije realno očekivati da će dovesti još jednog stopera pa su Osijek i Hajduk usamljeni u utrci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.