Izbornik Maroka: Čestitke Hrvatskoj, zaslužila je ovo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

SVJETSKO PRVENSTVO iz snova za Maroko završeno je porazom od Hrvatske u borbi za treće mjesto. Ipak, Marokanci su postali prva afrička reprezentacija koja je dogurala do polufinala jednog SP-a, a to su učinili na impresivan način - pobjedama protiv velikana kao što su Belgija, Španjolska i Portugal. Izbornik Maroka Walid Regragui nakon utakmice čestitao je Hrvatskoj na osvojenoj bronci.

"Razočaran sam drugim porazom zaredom, napravili smo sve što smo mogli, no sretan sam što smo dogurali do četvrtog mjesta. Fizički je bilo teško, igrači su imali malo vremena za oporavak. Željeli smo donijeti više radosti ljudima. Učit ćemo iz ovog Svjetskog prvenstva i radit ćemo da se vratimo još jači", započeo je Regragui nakon utakmice pa dodao:

"Hrvati imaju više iskustva i zasluženo su pobijedili, čestitam im na tome. Završili smo među najbolje četiri selekcije svijeta i uspjeli smo prekinuti taj europski slijed na Svjetskom prvenstvu, ali naučili smo da protiv Francuske i Hrvatske morate napraviti više da postignete nešto veće."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.