LIVERPOOL - ARSENAL 3:1

Klopp: Nismo mi Disneyland

Foto: EPA-EFE

LIVERPOOL je u derbiju 3. kola Premiershipa pobijedio Arsenal na Anfieldu 3:1 i zadržao maksimalan učinak na otvaranju sezone.

Kloppova momčad povela je u 41. minuti golom Joela Matipa, a pitanje pobjednika riješio je Mohamed Salah iz penala u 48. minuti. Egipćanin je u 59. zabio krasan gol za 3:0, a poraz Arsenala ublažio je Lucas Torreira pet minuta prije kraja.

"Moji dečku su odigrali briljantnu utakmicu u ovako ranoj fazi sezone. Bili su fantastični. Puni snage, želje, energije i strasti koje moraš imati protiv momčadi kao što je Arsenal. Malo su nas iznenadili stilom igre, ali smo se brzo prilagodili i apsolutno zasluženo pobijedili", rekao je Jürgen Klopp nakon utakmice.

Jedino što ga može zabrinuti jest činjenica da je njegova momčad u prve tri prvenstvene te u utakmici europskog Superkupa primila barem jedan gol i to uglavnom iz svojih pogrešaka.

"Bilo bi mi puno draže da ih nismo primili. Nije to problem naše obrane, što neki potenciraju, nego reakcije u određenim situacijama koje se događaju i na kojima ćemo poraditi. No mislim da smo 80 minuta utakmice imali potpunu kontrolu. Nismo mi Disneyland pa da moramo svakoga zabavljati baš u svakom trenutku", dodao je Liverpoolov trener.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.