NAPAD U LONDONU

Kolašinac je danas ono što je prije sedam godina bio Bonucci

Foto: EPA

SEAD Kolašinac jučer je goloruk nasrnuo na noževima naoružane napadače koji su napali njega i Özila. Herojskim činom ukrao je naslovnice svih britanskih i značajnog broja europskih medija.

>>> VIDEO Dvojica noževima napali Mesuta Özila u Londonu, Kolašinac ih otjerao

>>> Reakcije na herojski potez Kolašinca: "Napadači su odabrali pogrešan automobil"

>>> Novi detalji napada u Londonu: "Kolašinac je bio meta, čekali su ga pred kućom"

Sigurnosne kamere snimile su dobar dio incidenta u Londonu pa od sinoć ne prestaju stizati reakcije na njegov potez. Mediji su se pokušali prisjetiti još nekog nogometaša koji se našao u sličnoj situaciji i postupio kao Kolašinac, a Sportbible se sjetio Leonarda Bonuccija.

Stoper Juventusa i talijanske reprezentacije imao je susret s razbojnicima na skuteru 2012. godine. 

Tako je Sportbible.com podsjetio na Bonuccijev susret s razbojnicima na skuteru iz 2012. godine. Bio je meta pokušaja pljačke ispred jednog Ferrarijevog salona.

Talijan je tragao za novim luksuznim limenim ljubimcem, bio je u društvu supruge i sina Lorenza, a onda mu je prišao maskirani razbojnik i uperio pištolj u njega. Bonucci mu se suprotstavio, udario ga šakom u glavu, a ovaj je počeo bježati. Bonucciju to nije bilo dovoljno pa je krenuo u potjeru za njim. 

Razbojnik je uspio sjesti na skuter iza svog partnera u pokušaju pljačke, a Gazzetta dello Sport je svojevremeno izvještavala da je sa skutera vikao prema Bonucciju: "Što radiš? Jesi li lud? Upucat ću te!"

Razbojnik je pobjegao, a sedam godina kasnije Kolašinac je napravio nešto vrlo slično.