LEGENDA REALA DIVI SE MODRIĆU "Nije pošteno da Luka do sada nije dobio Zlatnu loptu"

Foto: Guliver Image/Getty Images

U SUBOTU od 13 sati na Santiago Bernabeu odigrat će se 236. El Clasico. Barcelona u Madrid dolazi s 11 bodova prednosti ispred najvećeg rivala i Kraljevima igra samo pobjeda žele li zadržati izglede za obranom naslova.
 
Kako se bliži utakmica svih utakmica, svakodnevno čitamo komentare nekadašnjih igrača Reala i Barce, koji svojim izjavama nabrijavaju utakmicu koja će u subotu za male ekrane prikovati pola planete.
 
Bivši nogometaš Reala i osvajač Lige prvaka 2002., Francisco Paco Pavon kazao je da Ronaldu Real svake godine treba produživati ugovor, sve dok Portugalac može igrati na najvišoj razini, no posebno je nahvalio Luku Modrića, kojeg drži ključnim igračem Madriđana.
 
"Modrića i Iniestu treba smatrati osvajačima Zlatne lopte i bez da im je itko službeno uručio tu nagradu. Jednostavno nije pošteno da igrač poput Modrića već nije osvojio Zlatnu loptu", rekao je za britansko izdanje Goala Pavon, pa je pokušao objasniti zašto Luka još nije dobio prestižnu nagradu.
 
"Razlog za to je jednostavan: Luka ostaje u drugom planu zbog broja golova koje zabijaju monstruozno dobri Messi i Ronaldo", objasnio je 37-godišnji Pavon koji je za Real nastupio više od sto puta u razdoblju od 2001. do 2007. godine.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.