Svjetsko rukometno prvenstvo

Makedonac koji je govorio da Červar glumi stručnjaka: I bez njega sam motiviran

Foto: Getty Images / Guliver Image / EPA

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom OVDJE.

HRVATSKA danas od 18 sati u Münchenu igra protiv Makedonije u trećem kolu skupine B Svjetskog rukometnog prvenstva. Obje reprezentacije do sada su ostvarile po dvije maksimalne pobjede. Hrvatska je rušila Island (31:27) i Japan (35:27), dok su Makedonci svladali Japance (37:29) i Bahrein (28:23). 

>>> Makedonski golman: Červar trči za novcem, snima reklame i glumi stručnjaka

Međutim, Makedonci su svjesni da ih tek čeka najteži posao protiv Hrvatske, Španjolske i Islanda, a prva na redu je momčad Line Červara...

"Bili smo oprezni uoči ova dva susreta, ali na kraju su ispali rutinski, no moramo biti svjesni da ono najteže tek dolazi. Nismo napravili ništa ako izgubimo naredne tri utakmice protiv protivnika koji su puno jači od ovih prethodnih. Moramo ostati koncentrirani, cilj je jasan, moramo do nekih pobjeda u narednim susretima", naglašava golman Borko Ristovski.

Iskusni 36-godišnji čuvar mreže je propustio Svjetsko prvenstvo 2017. godine, a baš ga Červar kao tadašnji izbornik Makedonije nije pozvao za veliki turnir koji se igrao u Francuskoj...

"Ne treba mi Červar da bih bio motiviran za Hrvatsku, susret protiv takve reprezentacije motiv je sam po sebi. To je reprezentacija koja je među pet najboljih u svijetu, ima sjajne igrače i na svim natjecanjima ima najviše ambicije. Ne razmišljam o Lini Červaru i ne želim mu sreću u narednom susretu jer će biti protiv nas. No hrvatskim igračima želim najbolji mogući rezultat na kraju natjecanja."

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.