Marin Ljubičić zanimljivo komentirao prodaju Stipe Biuka iz Hajduka

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HAJDUK je puno očekivao od Marina Ljubičića i Stipe Biuka na financijskom i sportskom planu. Ovih dana prodao je oba 20-godišnjaka bez da je ijedan od njih ostavio dublji trag u seniorskoj momčadi. Prvi je otišao u austrijski LASK za 2.5 milijuna eura, nakon što je kao napadač Hajduka odigrao 44 utakmice, postigao 9 i namjestio 4 gola.

Drugi je zatim prodan u američki Los Angeles za 6.5 milijuna eura, nakon što je kao krilni igrač za Hajduk odigrao 66 utakmica, postigao 6 golova i namjestio ih 8. Hajduk od Biuka može još zaraditi 1.5 milijuna eura bonusa ako mladi ofenzivac ostvari određeni broj nastupa te 20 posto od Biukove prodaje u treći klub. 

Ljubičić i Biuk su generacija i veliki prijatelji, koji su zajedno prošli sve kategorije u Hajduku. I onda kada su trebali postati nositelji igre, prodani su. Ljubičić, koji je još ljetos otišao u Linz na posudbu, komentirao je Biukov odlazak u LA. "Sritno, brate moj. Jednog dana opet skupa", napisao je uz zajedničku fotografiju dvojca u dresu Hajduka.