Mbappe ne ide na operaciju. Dobit će posebnu masku

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE (25) neće morati na operaciju nakon što je u utakmici protiv Austrije (pobjeda 1:0), prvoj za Francusku na Europskom prvenstvu, slomio nos. Podsjetimo, 25-godišnji napadač stradao je u duelu s Kevinom Dansom i morao napustiti igru prije završetka susreta. Iako su prve prognoze sugerirale da je upitan za ostatak turnira, vijesti iz Francuske govore da je moguće, iako ne i vjerojatno, da nastupi već u utakmici s Nizozemskom u petak.

Mbappe je bio na pregledu u bolnici u Düsseldorfu, nakon čega se oglasio Francuski nogometni savez. "Mbappe se vraća u kamp francuske reprezentacije. Kapetanu Francuske pomogli su medicinsko osoblje i dr. Franck Le Gall, koji je dijagnosticirao prijelom. 

Mbappe će biti na liječenju nekoliko dana, ali neće biti operiran u bliskoj budućnosti. Napravit će mu se maska kako bi se mogao vratiti natjecanju nakon liječenja", stoji u objavi Francuskog nogometnog saveza.

Mbappe je jedan od najboljih igrača na svijetu

Mbappe je najvažniji igrač Francuske i jedan od najboljih na svijetu, pa bi njegov izostanak bio ogroman udarac za momčad izbornika Didiera Deschampsa, jednog od najvećih favorita Eura. Mbappe je u prošloj sezoni, svojoj posljednjoj za PSG prije odlaska u Real Madrid, zabio 44 gola i asistirao deset puta u 48 utakmica za francuske prvake. Za reprezentaciju je odigrao 79 utakmica i zabio 47 golova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.