Modrić: Možemo biti zadovoljni kadrom. Ti igrači su budućnost Hrvatske

Foto: EPA

HRVATSKA je u Lisabonu pobijedila Portugal 2:1 u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Europskog prvenstva. Bio je ovo osmi susret Hrvatske i Portugala, a hrvatska reprezentacija ostvarila je prvu pobjedu. Luka Modrić zabio je iz penala u osmoj minuti, Diogo Jota je izjednačio u 48., a Ante Budimir je u 56. minuti donio pobjedu Hrvatskoj.

Hrvatski kapetan Luka Modrić ovako je vidio utakmicu: "Odigrali smo jako dobru utakmicu, napokon smo pobijedili Portugal. Možemo biti zadovoljni kako je prošla proba za Euro. Od početka do kraja smo bili dobri, sve smo napravili što smo dogovorili. Ovo će nam dati dodatno samopouzdanje za Euro", rekao je Luka Modrić te se potom osvrnuo na nove igrače u reprezentaciji:

"Svi koji su ušli i igrali od početka pokazali su da su s pravom tu. Svi, ne treba izdvajati. Bili su na visokoj razini, što je potrebno da bi dobio Portugal. Možemo biti zadovoljni kadrom. Ti igrači su budućnost Hrvatske i to su danas pokazali. Budućnost je svijetla."

"Očekivanja su s pravom velika. Imamo dobru ekipu, odličnu atmosferu, imamo želju i volju odigrati pravi Euro. Svjesni smo očekivanja i nadam se da ćemo biti pravi kao danas. Treba nastaviti ovako."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.