Modrić u Zagrebu prati Kutiju šibica i svoje bivše suigrače

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

LUKA MODRIĆ (38) trenutno je u Zagrebu, gdje prati kultni turnir Kutija šibica. Najveći hrvatski malonogometni turnir uvijek izaziva ogromnu pozornost, a danas se u Domu sportova igraju četvrtfinalni susreti seniorskog turnira. Modrić je došao pogledati svoje bivše suigrače i prijatelje Eduarda da Silvu i Jerka Leku, koji će nastupiti na parketu.

Uskoro se vraća na terene

Modrić je trenutno na odmoru uoči nastavka La Lige. Real je posljednju utakmicu odigrao 21. prosinca, kada je pobijedio u gostima kod Alavesa. Sljedeću utakmicu Real igra 3. siječnja protiv Levantea u Madridu. Modrić je ove sezone 20 puta nastupio za Real te zabio jedan gol uz tri asistencije. Odigrao je 1022 minute za španjolski klub.

Ušao na sporedni ulaz

Modrić je ušao na sporedni ulaz i sjeo na tribinu za goste, a neki su iskoristili priliku za fotografiranje s kapetanom hrvatske reprezentacije. Modrić će sigurno voditi Hrvatsku na Europskom prvenstvu 2024. u Njemačkoj, a dotad ima odraditi još šest mjeseci ugovora s Realom. Nije poznato gdje će nastaviti karijeru sljedeće sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.