Navijači Ciudad Reala pripremaju topao doček za miljenika Džombu



RUKOMETAŠI Zagreb CO-a uz subotu gostuju kod Ciudad Reala u Quijote Areni, a španjolski mediji utakmicu najavljuju kao veliku poslasticu svjetskog rukometa. Posebnu pažnju posvetili su Ivanu Baliću i Mirzi Džombi, igračima koji su ostavili dubok trag u španjolskoj ligi.

Džomba je bio član Ciudada 2006. kad su osvojili prvi naslov europskog prvaka, a zauvijek će ostati zapamćen Balićev fantastični gol, kad je kao član Portland San Antonija sjajnim potezom prevario golmana Šterbika i zabio mu lobom iznad glave. Španjolci upozoravaju kako je Zagreb s ta dva čarobnjaka igre vrlo težak suparnik u četvrtom kolu skupine C, te najavljuju da će navijači Džombi sigurno još jednom zahvaliti na svemu ovacijama i pozdravom s tribine.

Zagreb CO opisuju kao momčad koju predvodi najbolji igrač svijeta Ivano Balić, te upozoravaju na veliki potencijal momčadi.

"Ciudad Real morati će igrati na vrhuncu svojih mogućnosti želi li zaustaviti magiju Ivana Balića i Mirze Džombe. Obračun Ciudada i Zagreba jedan je od najatraktivnijih obračuna u današnjem rukometu", naglašavaju španjolski mediji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.