Nijemci: Novi Modrić odveo je Bayern u osminu finala Lige prvaka mladih

Foto: Profimedia

LOVRO ZVONAREK (18) zabio je oba gola u Bayernovoj pobjedi 2:0 na gostovanju kod Basela u utakmici doigravanja za osminu finala Lige prvaka mladih, a svojom igrom oduševio je njemačke medije. Neki od njih nazivaju mladog hrvatskog veznjaka novim Lukom Modrićem.

Zvonarek je utakmicu U-19 momčadi Basela i Bayerna riješio golovima iz 31. minute i četvrte minute sudačke nadoknade. Susret je odigrao s kapetanskom trakom Bayernove momčadi i u ovoj sezoni je na šest golova i asistencija za nju. Podsjetimo, prije desetak dana odigrao je i debitantsku minutu za prvu Bayernovu momčad u pobjedi 3:2 svog tima protiv Augsburga.

Stipić ga je nazvao novim Modrićem

Zvonarek je u Bayern stigao 2022. u transferu iz Slaven Belupa. Njemački velikan platio ga je 1.8 milijuna eura (prema Transfermarktu), a njemački mediji kad pišu o njemu ponekad izvlače riječi njegovog bivšeg trenera Tomislava Stipića, koji je u razgovoru za Bild izjavio da Zvonarek može postati "novi Luka Modrić".

Isto to sad je napravio Sport1, koji u tekstu u kojem je popratio utakmicu u Ligi prvaka mladih navodi da je Bayern slavio i osminu finala natjecanja izborio zahvaljujući novom Modriću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.