Nogometni agent: Da Mbappeovom karijerom ne upravlja majka, odavno bi bio u Realu

Foto: Profimedia

SAPUNICA oko budućnosti Kyliana Mbappea traje i dalje. Ne nazire se kakva će biti budućnost sjajnog napadača PSG-a. Hoće li ostati još godinu dana na Parku prinčeva, pa kao slobodan igrač iduće godine napustiti Pariz ili će već ovoga ljeta otići u Real, u klub s kojim već godinama javno koketira.

Mbappe je nedavno poslao pismo u kojem je poručio da nema namjeru produžiti ugovor s PSG-om, što je razbjesnilo pariške šeike i katarski vlasnik kluba jasno je rekao ako ne potpiše do početka treninga da slobodno može otići gdje god hoće ako netko stavi na stol 200 milijuna eura.

Poznati agent napao Mbappeovu majku

Poznati nogometni agent Yvan Le Mee, između ostalog menadžer brojnih igrača poput Ferlanda Mendyja, gostujući u RMC-jevom programu After Foot za kaos oko trakavice s Mbappeom okrivio je igračevu majku Fayzu Lamari. Le Mee smatra da je Mbappe odavno trebao imati pravog agenta umjesto da je svoju budućnost prepustio majci.

"To nije njen posao, ona nema sposobnost baviti se s tim. Jednom sam imao namjeru otvoriti restoran, ali ne znam kuhati, pa nisam to napravio. Jednostavno, trebate biti svjesni realnosti i raditi samo ono što znate. Također, da bi vodila karijeru svog sina i nekih drugih igrača, trebala bi imati potrebnu licencu'', rekao je Le Mee, koji vjeruje da bi Mbappeova karijera bila sasvim drugačija da je bio u rukama pravog agenta.

''Uvjeren sam da je Mbappe imao pravog agenta prije dvije godine, kad je prvi put pregovarao s Realom, da bi danas bio u Madridu. Jedno je kad pregovore vodi netko tko zna kodekse ovog posla, netko tko jako dobro poznaje čelnike najvećih klubova, a nešto sasvim drugo je kad to radi osoba koja se ne zna nositi sa situacijom u datom trenutku. Mbappe je još uvijek u Parizu i ne čini mi se sretan što je tamo.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.