KOVAČEV BAYERN

Oprostio se od Bayerna, zahvalio svim trenerima, a o Kovaču ni slova

Foto: EPA

BAYERN je ove sezone ostao bez dvije zvijezde. Od bavarskog giganta oprostili su se Arjen Robben i Franck Ribery, ali klub je napustio i nešto manje poznat nogometaš i desni branič Rafinha.

Ovaj Brazilac nakon 8 godina i 265 nastupa u dresu najvećeg njemačkog kluba odlazi kao besplatni igrač.

Marcio Rafael Ferreira de Souza Rafinha (26) za Brazil broji četiri nastupa, a ove sezone u svim natjecanjima za Bayern nastupio je svega 26 puta, iako mnogi od ovih nastupa nisu bili od prve minute.

Brazilski nogometaš nije bio zadovoljan načinom na koji se prema njemu odnosio Niko Kovač, više puta tijekom sezone imao je okršaje s njim, a to nije propustio ni na samom oproštaju.

Na svom Instagram profilu Rafinha se oprostio od navijača Bayerna i Njemačke. Zahvalio je svim suigračima, navijačima, predsjednicima i trenerima. Poimence je naveo sve trenere, ali ime jednog, hrvatskog trenera koji je Bayernu ove sezone donio dvostruku krunu, nije spomenuo.

Rafinha odlazi iz Bayerna s mnogo osvojenih trofeja: sedam nacionalnih prvenstava, četiri kupa, četiri superkupa, Ligom prvaka, Superkupom Europe i Svjetskim klupskim prvenstvom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.