Ovo su novi članovi Uprave Dinama?

Foto: Marko Prpic, Srecko Niketic/PIXSELL

ZRINKO ČUSTONJA i Darko Podnar trebali bi na današnjoj sjednici Izvršnog odbora biti potvrđeni kao novi članovi Uprave Dinama, objavilo je nekoliko hrvatskih medija. Oni bi se tako pridružili Dariju Šimiću i Vlatki Peras kao članovima Uprave te bi svi zajedno, uz predsjednika Mirka Barišića, upravljali Dinamom.

Prema informacijama sa stranice Kineziološkog fakulteta, Čustonja je 43-godišnji kineziolog rođen u Virovitici. Na Sveučilištu radi od 2003. godine. "Bio je vanjski suradnik Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Uprave za šport od kolovoza 2005. do studenog 2005. godine i član povjerenstva Ministarstva znanosti obrazovanja i športa Republike Hrvatske za izradu Zakona o šport od rujna 2005. godine do kolovoza 2006. godine", piše između ostalog na stranici KIF-a.

S druge strane, Podnar je bio član Uprave hrvatskog prvoligaša Istre 1961, koji je radio na tome da španjolski vlasnici preuzmu upravljanje nad pulskim klubom.

Izvršnom odboru je istekao mandat

Izvršnom odboru Dinama danas istječe mandat, ali ima dovoljno vremena odrediti nove članove Uprave. Podsjetimo, sljedeća redovna skupština je na rasporedu u prosincu, ali gotovo je sigurno da će se dotad sazvati nova izvanredna skupština.

Rezultat na ovoj prije nego što su je mamićevci napustili bio je 37:33 za Barišića i za očekivati je da će se do sljedeće skupštine glasovi odani kriminalcu iz Međugorja dodatno osipati. Barišić sada može odugovlačiti sa sazivanjem skupštine dok ne učvrsti vlast nove Uprave u Dinamu i pokuša prebaciti još nekog mamićevca na svoju stranu. Dinamo će, dakle, privremeno funkcionirati bez Izvršnog i Nadzornog odbora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.