Perišić oduševljen hajdukovcem nakon pobjede u derbiju: "Bravo, debeli"

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ budno je pratio Hajdukovu 2:1 pobjedu kod Dinama u prvom kolu SuperSport HNL-a na Maksimiru. Dinamo je vodio 1:0 golom Brune Petkovića u 35. minuti, a Hajduk je u drugom poluvremenu došao do preokreta i pobjede.

Domaći su vodili 1:0 na poluvremenu golom Brune Petkovića iz 35. minute, a onda su gosti preokretom odnijeli bodove iz Zagreba. Tragičari su Bruno Petković, kojem je Ivan Lučić obranio penal u 65. minuti te Dominik Livaković koji je u 74. minuti neshvatljivo kiksao poklonivši gol Marku Livaji za 1:1. Pobjedu Hajduku donio je Rokas Pukštas u 93. minuti.

Perišić oduševljen Hajdukovom prinovom

Jedan od najboljih igrača Hajduka u drugom poluvremenu bio je belgijski veznjak Vadis Odjija-Ofoe (34), koji je ušao u 58. minuti umjesto Yassinea Benrahoua. Iskusni belgijski veznjak stigao je u ljetnom prijelaznom roku i odmah pokazao da može biti važan igrač u sastavu Ivana Leke, a baš je njega pohvalio Perišić na Instagramu, i to na francuskom jeziku.

"Bravo, debeli", napisao je hrvatski reprezentativac, koji itekako cijeni novog igrača Hajduka. Perišić je s Tottenhamu u Bangkoku na pripremama, odakle se i oglasio na Instagramu. U storyju je podijelio kako prati derbi, i to uz poruku "ajmoo."

Nakon što se nedavno pojavila vijest da bi Ivan Perišić mogao doći u Hajduk, navijači splitskog kluba su u euforiji, a uzrečica ''Ivane, vrime je'' postala je sveprisutna kad se priča o hrvatskom reprezentativcu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.