Pogledajte Hrgovićev govor u ringu: "Bandiću, kralju, dođi u ring ako si ovdje"

Foto: Screenshot (RTL) Video: Sanja Padjen

FILIP HRGOVIĆ novi je teškaški prvak svijeta po WBC kategoriji. Filip je u trećoj rundi nakon vrhunski odrađene borbe nokautirao 20 godina starijeg Amerikanca Amira Mansoura.

''Ljudi, hvala vam svima na ovoj nevjerojatnoj podršci, nadam se da vas nisam razočarao. Molim vas jedan veliki pljesak za Amira Mansoura, strašan je ratnik i dao je sve od sebe. Respekt. Zahvaljujem svom timu, treneru Pedru Diazu, nutricionistu, menadžeru. Hvala gradonačelniku Milanu Bandiću koji je izgradio centar u Sesvetama da imam sve uvjete. Kralju, ako si tu, dođi u ring. I najviše hvala dragom bogu što sam pobijedio i što smo svi živi i zdravi'', rekao je Filip nakon meča.

Potom je govorio u emisiji nakon borbe na RTL-u:

"Dobar pojas za početak. Ali ne znači mi toliko. Ja želim pravi pojas, sve one u WBC-u. Puna Arena, podrška grada u kojem sam rođen mi puno više znači. Ovo poslije meča je nešto nevjerojatno. Vjerujem da će biti još mečeva u gradovima diljem Hrvatske."

"Mama, volim te, sve je dobro. Nisam dobio nijedan udarac, sve je dobro. Što se tiče sljedećih borbi, spreman sam na sve. Želja mi je sljedeću borbu imati na Poljudu ili Maksimiru", pričao je Hrgović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.