ROLAND GARROS

Pogledajte naslovnicu kojom je Marca ispratila Nadala u finale Roland Garrosa

Foto: Getty Images/Guliver Image

RAFAEL NADAL i Novak Đoković igrat će u nedjelju finale Roland Garrosa.

Španjolac je u polufinalu razbio Diega Schwartzmana 6:3, 6:3, 7:6, a Đoković je tek u petom setu slomio Grka Stefanosa Tsitsipasa. Bilo je 6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 6:1 za prvog tenisača svijeta.

Nadal u nedjelju traži 13. naslov na pariškoj zemlji dok bi Đokoviću to bila tek druga titula na Roland Garrosu. Srbin je do sad jednom uspio pobijediti Nadala u Parizu i to u četvrtfinalu 2015. godine.

To je bio jedan od ukupno dva poraza koje je nevjerojatni Španjolac upisao na svojem najdražem turniru na kojem je dobio nevjerojatnih 99 mečeva, više nego što neki brojni tenisači skupe na svim grand slamovima zajedno.

Osim od Đokovića, Nadal je izgubio i od danas umirovljenog Robina Söderlinga koji ga je u 4. kolu 2009. godine senzacionalno pobijedio u četiri seta.

Španjolski list Marca je u jučerašnjem izdanju na naslovnici objavio Nadalovu sliku uz naslov "Jedino što se ne mijenja u 2020. godini". Na naslovnici današnjeg izdanja Marca je pobrojala svih 99 Nadalovih pobjeda uz podnaslov "... i sutra finale s Đokovićem".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.