Pogledajte kako pravilno navijati i osvojite novi dres Hrvatske

SVJETSKO prvenstvo u nogometu samo što nije počelo. Izbornik Zlatko Dalić i igrači 14. studenog otputovali su u Katar, gdje spremno čekaju početak borbe za zlato, a navijačka groznica 20. studenog zahvatit će čitavu Hrvatsku. Uvjereni smo da i ovo prvenstvo našim Vatrenima podrške neće nedostajati. 

Što je Mala škola navijanja na najjače?

Bili smo na snimanju Intersportove kampanje To je tvoje navijanje čiji je neizostavni dio Mala škola navijanja na najjače s Marijem Petrekovićem. Cilj škole bio je pokazati na koje sve načine ljudi iz različitih dijelova Hrvatske mogu doprinijeti strastvenom navijanju i bodrenju Vatrenih. "Tu vatru treba probuditi jer se igra u ranim jutarnjim satima i pokušat ćemo uzburkati taj plamen koji već svatko u sebi ima", rekao nam je Mario Petreković, voditelj Male škole navijanja na najjače.

Dio "obuke" za navijanje čine i navijački rekviziti s poznatim motivom kockica. Neki od njih su vikinška kapa, navijačke boje za lice, svjetleće udaraljke, naočale, ručnici i, naravno, neizbježni originalni Nike dresovi hrvatske reprezentacije koji su oduševili polaznike Male škole navijanja na najjače. 

Kako nam je bilo na snimanju, pogledajte u videu ispod. 

Novi dizajn dresova hrvatske nogometne reprezentacije

Novi dresovi hrvatske reprezentacije već su privukli pažnju javnosti, a priča koja stoji iza ovog novog dizajna posebno je zanimljiva.

Tradicionalno, prvu garnituru čini redizajnirani crveno-bijeli dres. U ovim novim dresovima svjetski prepoznatljivi kvadratići neravnomjerno su posloženi, a na središnjem dijelu dresa nalaze se plavi Nikeov logo te grb Hrvatskog nogometnog saveza. Pričuvni dres inspiriran je prirodnim ljepotama Hrvatske, konkretno valovima Jadranskog mora, zbog čega u dizajnu prevladavaju kvadratići tamnoplave i tirkizne boje, ali i zamagljene linije.

Novi dresovi hrvatske nogometne reprezentacije te njihove replike, koje možete potražiti u Intersportu, izrađeni su Nikeovom inovativnom Dri-FIT tehnologijom koja odvodi znoj s kože radi bržeg isparavanja, a to doprinosi osjećaju suhoće i udobnosti.

Evo kako osvojiti novi dres Hrvatske

Ako vas još uvijek nije uhvatila nogometna groznica, imamo pravi poticaj za vas. 

U našem nagradnom natječaju uz pomoć Intersporta dijelimo tri nova dresa hrvatske reprezentacije. Sve što trebate napraviti je poslati nam svoju najbolju navijačku fotku. Osobe koje nam pošalju najkreativnije načine navijanja osvojit će crveno-bijele ili tamnoplave dresove u kojima će za Vatrene moći navijati na najjače. 

DOBITNICI:
MATIJA LJUBA
VANJA BOSILJ
ZORAN MILUTINOVIĆ

Natječaj je reguliran Pravilima natječaja i Pravilima o korištenju osobnih podataka, a u skladu s Pravilima privatnosti.

U slučaju da želite osvojiti još dresova, pozivamo vas da od 23. studenog pozorno pratite nogometne emisije Index Studija jer vam pripremamo nova iznenađenja. 

Nogometno ludilo ubrzo će preplaviti Lijepu Našu, zato požurite, šaljite nam slike i osigurajte si svoj novi dres što prije. Jedva čekamo vidjeti kako vi navijate!

Sadržaj donosi Index u suradnji s Intersportom te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.