Pogledajte zašto su navijači Dinama poludjeli na Vidovića

Screenshot: MaxSport

U POSLJEDNJEM kolu jesenskog dijela SuperSport HNL-a Dinamo i Hajduk su na Maksimiru odigrali remi bez golova. Tim rezultatom je splitski klub otišao na pauzu sa sedam bodova više i dvije utakmice više od najvećeg rivala.

Dinamu je u završnici utakmice poništen gol zbog igranja rukom Maura Perkovića, a osim te situacije hrvatski prvak nije stvorio neku veliku priliku. U 77. minuti je imao jednu opasnu situaciju, Gabriel Vidović je uzeo loptu i sjurio se prema gostujućem golu. Mogao je odigrati na desnu stranu za Takura Kaneka ili pucati okružen s nekoliko igrača Hajduka. 

Vidović, nogometaš Bayerna na posudbi u Dinamu, odlučio je pucati i poslao loptu visoko iznad gola. Zbog te sebičnosti 20-godišnji ofenzivac našao se na udaru Dinamovih navijača koji ga kritiziraju na društvenim mrežama, a na njegovu odluku u toj situaciji burno je reagirao i sam Kaneko, svjestan da je bio u boljoj poziciji od suigrača.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.