Poluprazna Rujevica dočekala Hrvatsku, protivnik izabran slučajno?

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RUJEVICA se nije u potpunosti ispunila za prijateljsku utakmici između Hrvatske i Jordana. Nakon što je reprezentacija u Ligi nacija s Engleskom igrala na praznoj Rujevici, sinoć je viceprvake svijeta protiv 110. reprezentacije s FIFA-ine ljestvice dočekao napola popunjen stadion.

Rujevica može primiti 8279 osoba, a prema službenim podacima, utakmicu protiv Jordana gledalo je 4820 ljudi, što je više od pedeset posto kapaciteta.

Pravog navijanja nije bilo, kao ni igre Hrvatske.

Tribine su živnule tek kada je privremeni kapetan Domagoj Vida zabio za vodstvo.

Iz lože su utamici pratili vrhovnici HNS-a: predsjednik Davor Šuker, direktor Damir Vrbanović, nepravomoćno osuđen za kriminal u Dinamu, nepoderivi Zorislav Srebrić, Damir Mišković, Marijan Kustić te drugi. 

Prijateljska utakmica protiv Jordana dogovorena sasvim slučajno?

Zanimljiv je i način na koji je došlo do dogovora za utakmicu Hrvatske i Jordana. Prema novom kalendaru UEFA-e, savezi u terminu Lige nacija, ukoliko su odradili obveze iz tog natjecanja, moraju zakazati prijateljski susret. Rok za pronalazak protivnika Hrvatske bio je u travnju ove godine, a HNS ga nije na vrijeme pronašao. Zato su iz UEFA-e sami Hrvatskoj na Rujevicu doveli Jordan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.