PRIJETNJE SMRĆU Zbog penala za Juventus sudac strahuje za život

Foto: Getty Images / Guliver Image

I NAKON 11 dana Italija i dalje bruji o penalu iz kojeg je Juventus svladao Milan s 2:1 u 28. kolu Serie A. Stara dama je upisala 31. uzastopnu pobjedu kod kuće u Serie A nakon što je lopta u 95. minuti pogodila De Sciglia u ruku nakon centaršuta Lichtsteinera.

> JUVENTUS KAO BARCELONA "Zašto smo igrali ako se pobjednik unaprijed znao?"

> SPREMA LI SE NOVI CALCIOPOLI? Snimke pokazuju kako se godinama krade za Juventus

> "Lopovi": Igrači Milana razbili svlačionicu, dva ukradena naslova prvaka i ostavili poruku Juventusu

> Evo koliko je Milan kažnjen nakon kontroverznog derbija s Juventusom

Dybala je u 97. matirao Donnarummu za pobjedu, a sudački eksperti ocijenili su kako penal nije trebao biti dosuđen zbog blizine od 187 centimetara, te da De Sciglio nije stigao skloniti ruku kako ga ne bi pogodila lopta.

Glavni sudac Davide Massa kažnjen je nakon spomenutog dvoboja te će biti sljedećim utakmicama biti samo pomoćni sudac. No, kako tvrdi La Stampa, njega očigledno nisu zaboravili navijači Milana, pa je Massa prijavio policiji prijetnje smrću.

On je najprije dobio telefonski poziv od anonimne osobe, a nakon toga i pismo, u kojem je nepoznata osoba, osim prijetnji, ispisala puno detalja iz privatnog života suca te mu prijetila da će ga uništiti. 

Talijanska policija istražuje odakle je poziv stigao, a pismo je poslano na analizu kako bi pokušali pronaći biološke ili digitalne podatke. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.