VAR

Procurio razgovor VAR-sobe i Slovenca koji je Unitedu dao penal za prolaz

Foto: Screenshot

MANCHESTER UNITED je u Ligi prvaka prije dvije godine bio na rubu ispadanja. Izgubio je kod kuće od PSG-a 2:0 u osmini finala Lige prvaka, a na uzvrat u Pariz otputovao je bez polovice momčadi. Ipak, prošao je na najdramatičniji mogući način, penalom u sudačkoj nadoknadi koji je Rashford zabio za 3:1.

U javnost je procurio razgovor koji je glavni sudac utakmice Slovenac Skomina imao s VAR-sobom tijekom tog incidenta. Na snimci se čuje kako ga sudac najprije poziva da ode do ekrana pogledati situaciju. U tom trenutku na Skominu pritisak vrše obje klupe, a posebno ona Unitedova. U jednom trenutku Skomina s pomoćnim osobljem tjera igrače Uniteda i govori Solskjaeru: "Ovo je pritisak na suce. Sjedni dolje!"

Skomina najprije objašnjava sucima kako se po njegovom mišljenju radi o penalu s obzirom na to da je Kimpembe rukom blokirao jedan udarac, a suci iz VAR-sobe se slažu s takvom procjenom.

Snimka je pokrenula lavinu rasprava na društvenim mrežama, a jedan Unitedov navijač napisao je: "Ovo je jako zadovoljavajuće gledati. Bolje od ijednog filma."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.