Rebićev suigrač: Napolijev direktor me tukao, letjele su i stolice

Foto: EPA-EFE

POTRESNU ispovijest iznio je Eintrachtov Jonathan de Guzman o svojoj gaži u talijanskom Napoliju koja je trajala od 2014. do 2017.

"Napoli je bio mračno poglavlje u mojoj karijeri i želim to ostaviti iza sebe, šest mjeseci sam trčao praznim trening-centrom", započeo je svoju priču Nizozemac kanadskih korijena za nizozemski De Volkskrant.

Suigrač Ante Rebića iz redova Bundesligaša u Italiji je prošao rijetku kalvariju.

"Igrač sam koji trči po 10 kilometara u utakmici, ali ako istrčim šest kilometara, onda me trener naravno neće htjeti u momčadi. Napoli nije vjerovao da sam ozlijeđen i da imam poteškoće. Mogao sam samo hodati i trčati, ali te kretnje nisu bile dobre, a pucati jednostavno nisam mogao."

Tridesetjednogodišnji veznjak koji za Oranje ima 14 nastupa, samo je čekao da pobjegne, i to zbog tadašnjeg novog klupskog direktora Cristiana Giuntolija.

"Bili smo u dnevnom boravku igrača, a onda me iznenada udario u lice. Poludio sam, krenuli smo se udarati, rušili smo stolice, a daljnje probleme spriječio je Zuniga koji je ušao u boravak i razdvojio nas. Direktor mi je rekao da mogu skupiti stvari i otići kući."

Na njega je sve to ostavilo velike posljedice.

"Mislili su da sam izmišljao i da je problem u mojoj glavi. Toliko su često to ponavljali da sam počeo vjerovati kako je u meni problem i da mi tijelo šalje krive informacije. Bilo je bolesno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.