Remek-djelo iz dosad neviđenog kuta. Pogledajte gol sezone

Foto: Profimedia

GOL KOJI je Federico Dimarco postigao u pobjedi 2:0 Intera protiv Frosinonea mnogi su odmah nakon utakmice proglasili golom sezone u talijanskoj Serie A. Ne čudi jer se Interov nogometaš u 43. minuti susreta odlučio na udarac s više od 40 metara kojim je zatresao mrežu suparnika.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ DIMARCOV GOL

Dimarco je primio loptu nekoliko koraka nakon centra igrališta i fantastičnim udarcem poslao je preko Stefana Turatija. Nakon utakmice je odgovorio na pitanje je li gađao gol ili je loptom tražio nekog od suigrača koji su trčali u napad. Rekao je da je ciljao mrežu.

Dimarco: Jedan od mojih najljepših golova

"Jesam li želio pucati? Jesam. Prvo sam vidio da je Denzel Dumfries otvoren, a potom da je golman otišao s linije pa sam se odlučio na udarac. Srećom, lopta je ušla u gol. Da sam promašio, sigurno bi me izvrijeđali. Ovo je jedan od najljepših golova koje sam postigao", prokomentirao je Dimarco svoje remek-djelo.

Sad se taj gol pojavio na društvenim mrežama iz dosad neviđenog kuta. Pogledajte ga ovdje i poslušajte kako su reagirale tribine nakon što je lopta odsjela u mreži.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.