Romano: Ovo je novi Gvardiol

Foto: Profimedia

OVOG ljeta Manchester City je doveo Joška Gvardiola za 90 milijuna eura i tako hrvatskog reprezentativca učinio najskupljim braničem u povijesti. Fabrizio Romano, najpoznatiji novinar kad su u pitanju transferi, predložio je sad Cityjevom gradskom rivalu kojeg stopera treba dovesti.

"Sljedeća pozicija koju će popuniti United je stoperska, i to je klupski prioritet za 2024. godinu. Menadžeru Uniteda Eriku ten Haagu sviđaju se Jean-Clair Todibo i Edmond Tapsoba, ali smatram da je Antonio Silva iz Benfice vjerojatno najbolja opcija", rekao je Romano.

"Silvu jako volim kao igrača, on je savršena prilika za svaki klub koji traži talentiranog stopera, kao što je bio slučaj s Joškom Gvardiolom prošle godine. To je potpuno ista prilika. Nije jeftin, ali bi to moglo biti pametno ulaganje."

Silva je dijete Benfice. Transfermarkt mu je vrijednost procijenio na 45 milijuna eura, a dosad je za prvu momčad odigrao 52 utakmice i zabio pet golova. Za Portugal je debitirao prošle godine i dosad skupio pet nastupa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.