Ruski borac iznenadio borilački svijet: "Zaslužujem da me UFC izbaci"

Foto: Fightsite

NAKON što je doživio poraz od Andrea Filija, čime je ponovno došao u negativni profesionalni skor, Artem Lobov mogao bi dobiti otkaz u UFC-u. On sam smatra kako bi to bilo pošteno.
 
Lobov (13-14-2, 2-4 UFC) je u toj borbi doživio drugi poraz u nizu, a na kraju je bio vrlo ljut na sebe što je do toga došlo. Vjerojatno i on shvaća kako bi, gledajući na svoje reference, do UFC-a teško došao da nije bilo prijateljstva s Conorom McGregorom, a posebno ne bi došao do prilike da predvodi jedan event, kao što se dogodilo ove godine u Nashvilleu, kada je bolji od njega bio Cub Swanson. No možda je njegovoj UFC avanturi došao kraj.
 
“Izgubio sam od Andrea Filija, za kojeg ne želim reći da ga ne poštujem, i imam dva poraza u nizu. Posljednji poraz nije od nekog boljeg borca i mislim kako bi drugi borci u mojoj situaciji dobili otkaz. Ako netko ne zaslužuje biti u UFC-u, ja bih bio prvi koji bi takvima to rekao, tako da sada mogu i za sebe reći da ne zaslužujem UFC ugovor. Pošteno bi bilo da dobijem otkaz”, rekao je ruski borac koji ima i irsko državljanstvo.
 
Lobov je ranije spominjao kako bi volio početi baviti se boksom, no to nije jedina opcija. Osim toga,  jedna stvar u UFC-u mu ne odgovara i ne bi mu bilo toliko žao da ode iz promocije.
 
“Nije samo boks ono što me zanima, tu je i kickboxing. Zna se moje mišljenje o UFC-u, ali ja se želim boriti što češće. Ova situacija sa samo dvjema borbama godišnje nije za mene. Želim nastupati često jer tako najbolje napredujem. Mislim da imam vještine koje su potrebne da bih se borio protiv najboljih. Da nije tako, ne bih se ni trudio biti UFC borac. Na sparinzima razbijam borce svjetske klase, no to nažalost nisam uspio prezentirati u UFC-u”, dodao je.
 
Vjerojatno će fanovima izuzetno nedostajati ako UFC odluči kako on više nema potrebne reference da bude njihov borac. Ili ipak ne?
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.