LIGE PETICE

Sampdorija srušila Genovu 100. put u povijesti gradskog derbija

Foto: Getty Images / Guliver Image

SAMPDORIA je u đenovskom derbiju 32. kola Serie A svladala Genou s 2:0, čime je zadržala priključak u borbi za plasman u eurokupove sljedeće sezone.

Strijelci za pobjedu Sampe bili su Defrel (3) i Quagliarella (53-11 m), a ona će ostati upisana u povijesti jer je ukupno 100. u Derbyju della Lanterna. 

Deveta Sampdoria sada ima 48 bodova, dva manje od sedmog Torina, a jedan manje uz utakmicu više od osmog Lazija. Genoa je 15. s 34 boda.

Ranije u nedjelju Torino je kiksao na domaćem terenu odigravši 1:1 protiv Cagliarija. Domaće je u vodstvo doveo Zaza (52), a poravnao je Pavoletti (75). Darijo Srna i Filip Bradarić ostali su na klupi Cagliarija koji s 37 bodova drži 12. mjesto.

Vodeći Juventus ima 84 boda, 20 više od drugog Napolija, a ako Napolitanci u utakmici od 18 sati ne pobijede na gostovanju kod posljednjeg Chieva, Torinezi će osigurati osmi uzastopni naslov prvaka. Juventus je mogao naslov osvojiti još u subotu osvajanjem boda na gostovanju kod SPAL-a u Ferrari, ali je izgubio s 1:2.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.