Španjolska pred Euro i okršaj s Hrvatskoj produljila ugovor s izbornikom

Foto: EPA

ŠPANJOLSKA nogometni savez produljio je u utorak ugovor izborniku Luisu de la Fuenteu i njegovom stožeru do ljeta 2026. godine. De La Fuente je na klupi od prosinca 2022.,  a ugovor mu je istjecao 30. lipnja. "Odveo je Španjolsku do naslova Lige nacija prošle godine, što je jako vrijedna titula s obzirom da duže od desetljeća Španjolska nije osvojila trofej", priopćio je Španjolski nogometni savez.

"Osim toga na briljantan je način kroz kvalifikacije odveo reprezentaciju do Europskog prvenstva, za koje se momčad trenutno priprema", dodano je. Španjolska, koja je prije godinu dana pobijedila Hrvatsku u finalu Lige nacija boljim izvođenjem jedanaesteraca, otvorit će za jedanaest dana Europsko prvenstvno u Njemačkoj upravo ogledom protiv Hrvatske.

Španjolski nogometaši se od subote pripremaju za tu utakmicu u svom kampu u madridskom predgrađu Las Rozas. U utorak su trenirali pa otputovali u 440 kilometara udaljeni grad Badajoz na zapadu Španjolske. Ondje će u srijedu odigrati prijateljsku utakmicu s Andorom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.