Srpski kapetan nakon drame: Bili smo previše bojažljivi

Foto: EPA

U DRUGOM kolu u skupini C Europskog prvenstva u Njemačkoj na Allianz Areni u Münchenu gledali smo jednu od najdramatičnijih utakmica turnira. Slovenija i Srbija na kraju su remizirale rezultatom 1:1. Slovenci su poveli kada je zabio Žan Karničnik u 69. minuti, ali Srbi su izjednačili preko Luke Jovića u doslovno posljednjim sekundama utakmice u 95. minuti.

Činilo se da sve ide prema povijesnoj pobjedi Slovenije kojom bi ekipa Matjaža Keka stigla na korak do nokaut-faze, ali u 95. minuti Srbiji je dosuđen korner. Naprijed je otišao i golman Predrag Rajković, a Jović je ubačaj Ivana Ilića skrenuo u mrežu i zabio za 1:1.

Srpski kapetan Dušan Tadić bio je kritičan nakon utakmice: "Definitivno, pomiješana osjećanja. Željeli smo tri boda, ali smo bojažljivo ušli u utakmicu. Slovenija je imala inicijativu, čak su imali neke šanse. Imali smo šanse u nastavku, puno smo promašili za naše standarde. Mogli smo dati dva ili tri gola i onda taj njihov gol. Puno je značio taj prvi gol. Na kraju smo osvojili bod, i dalje smo u igri. Ekipa se nije predala, pokazala je karakter."

"Treba nam pobjeda protiv Danaca"

Srbija u posljednjem kolu igra protiv Danaca: "Svaka utakmica donosi dobre i loše stvari. Ostaje nam da izvučemo pouke. Slovenija je dobra ekipa, igraju direktan nogomet. Najvažnije je da smo i dalje u igri. Sve je jasno. Treba nam pobjeda."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.