Liverpool

Thiago: Ovo je kao najgora noćna mora

Foto: EPA

LIVERPOOL je u engleskom prvenstvu u ogromnoj krizi i sve je dalje od plasmana u Ligu prvaka kroz prvenstvo. Zbog toga je engleskom prvaku posebno bitna Liga prvaka jer bi osvajanjem tog natjecanja sljedeće sezone imao osiguran nastup. 

Sinoć je Liverpool prošao Leipzig i izborio četvrtfinale Lige prvaka, a Thiago Alcantara osvrnuo se na krizu u kojoj se našla Kloppova momčad koja je doživjela čak šest poraza zaredom na svom terenu u Premierligi.

"Bilo je to teško razdoblje za sve nas u klubu. Ni u najgorim noćnim morama nismo očekivali da ćemo biti na ovoj poziciji u Premierligi, ali pokušavamo igrati najbolje što možemo i nadamo se da će nam se isplatiti", rekao je nogometaš koji je na početku sezone stigao iz Bayerna u Liverpool, ali u 18 nastupa nije zabio gol, a nije ni upisao asistenciju.

"Ne zanimaju me kritike"

Zbog igara u Liverpoolu, osmoplasiranoj momčadi prvenstva, Thiago se nalazi na udaru medija.

"Ne zanimaju me te kritike i što ljudi pričaju o meni. Znam da me kritiziraju, ali još bolje znam da ja sam nisam zadovoljan svojim igrama. Novi klub, čudna situacija, ozljeda... Ispao sam iz ritma. Ne tražim isprike, ali tako je."

Sinoć je protiv Leipziga zaigrao malo ofenzivnije jer mu je leđa u veznom redu čuvao Fabinho.

"Sjajan je igrač, puno smo sigurniji kad je on iza nas. I meni puno pomaže jer mogu više ići prema naprijed i biti bliže našim napadačima."