Tottenham bijesan: "Za pobjedu Liverpoola zabio igrač koji je morao dobiti crveni"

Screenshot: Twitter

DIOGO JOTA u sudačkoj nadoknadi zabio je za pobjedu Liverpoola protiv Tottenhama (4:3) u ludom derbiju 34. kola Premiershipa. Redsi su nakon samo 15 minuta vodili 3:0, ali se onda Tottenham u trećoj minuti nadoknade čudesno vratio za 3:3, da bi minutu kasnije Jota zabio za važnu pobjedu.

Ovo je bila utakmica izravnih suparnika za mjesto koje vodi u Europu, a Liverpool je četiri kola prije kraja pobjedom u izravnom dvoboju rivala preskočio Tottenham te mu uzeo peto mjesto, posljednje koje vodi u Europu. 

Ipak, Spursi su bijesni zato što je gol koji je Liverpoolu donio pobjedu postigao igrač za kojeg tvrde da je morao biti isključen. U 81. minuti je Jota visoko podignutom nogom pogodio kopačkom u glavu Olivera Skippa, zbog čega mu je sudac Paul Tierney dao tek žuti karton. S obzirom na silinu i opasnost udarca te na to da je tako raskrvario glavu Skippu, trener Tottenhama je nakon utakmice izjavio:

"Kako Jota nije isključen?! Neka mi netko objasni to. Ne mogu shvatiti kako mu sudac ne samo nije dao crveni karton nego nije ni pregledao situaciju ili konzultirao VAR. Žuti karton ovdje definitivno nije prikladna kazna", izjavio je Ryan Mason. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.