Tudora naljutilo pitanje na presici: Ne žalim, nisam frustriran. Sretan sam i ponosan

Foto: EPA

IGOR TUDOR i Lazio uzeli su bod talijanskom prvaku Interu, odigravši protiv njega 1:1 u utakmici pretposljednjeg, 37. kola Serie A. Lazio je poveo u 32. minuti golom Daichija Kamade i imao taj rezultat do 88. minute kad je za podjelu bodova pogodio Denzel Dumfries.

Tudor je rekao da je to dobar rezultat, a bio i malo iznerviran kad je još jednom morao objašnjavati da nakon osvojenog boda protiv momčadi koja je od drugoplasiranog Milana udaljena 19 bodova nema za čime žaliti.

Tudor: Nismo propustili šansu

"Uopće ne mislim da smo propustili šansu. Osvojili smo bod. Čestitam igračima. Vodili smo 1:0 do samog kraja i mislim da je impresivno to što smo došli ovdje i igrali tako dobro protiv momčadi koja je druga ili treća u Europi", rekao je Tudor i o svojoj momčadi dodao:

"Organiziraniji smo, između igrača je sada pravilan razmak, zbog toga smo čvršći. Dopustite li Interu da razvije svoju igru iz zadnje linije, onda uopće nećete vidjeti loptu. U tome su najbolji na svijetu."

Upitan ponovno žali li za time što Lazio nije pobijedio, Tudor je, navode talijanski izvori, reagirao ljutito i ovako odgovorio: "Ne žalim, nisam frustriran. Sretan sam i ponosan. Jako su nas pritisnuli i nismo uspjeli dovoljno dugo zadržati loptu. Ali to je normalno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.