Van Gaal: Didulica nakon traume još nije u stanju uhvatiti loptu

TRENER nogometaša AZ Alkmaara, novih nizozemskih nogometnih prvaka, objavio je da hrvatski golman Joey Didulica neće kandidirati za gostovanje kod Twentea.

U nedjelju AZ igra derbi pretposljednjega, 33. kola Eredivisieja u Enschedeu protiv domaćeg Twentea. Didulica ovaj put neće biti na raspolaganju treneru Louisu van Gaalu jer se još uvijek oporavlja od potresa mozga koji je prošlog vikenda zaradio na gostovanju kod Ajaxa (1:1), u sudaru s napadačem amsterdamskog sastava Luisom Suarezom.

"Joey Didulica još ne može igrati. Priključio nam se na treningu u petak prvi put nakon traume, ali se vidi da još uvijek nije u stanju sigurno uhvatiti loptu", izjavio je trener prvaka Louis van Gaal.

Didulicu će tako na golu mijenjati Sergio Romero, 22-godišnji Argentinac koji je Didulici otvorio prostor na golu nakon što je ozlijedio šaku prije mjesec dana udarivši njome o zid u svlačionici.

Osim Didulice, Van Gaal u srazu s drugoplasiranim sastavom lige, kojem očajnički treba pobjeda kako bi obranio drugo mjesto od Ajaxa i time osigurao kvalifikacije za Ligu prvaka, neće moći računati na Mounira el Hamdaouija, Stijna Schaarsa, Sebastiena Pocognolija i Graziana Pellea. Sva su četvorica pod suspenzijom zbog kartona.

M.Š./Totalsport
Foto: Screenshot

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.