Veliki preokret. Ključni igrač Italije se ipak oporavio za utakmicu s Hrvatskom

Foto: EPA

IAKO su talijanski mediji od subote pisali da se lijevi bočni Federico Dimarco neće oporaviti za utakmicu s Hrvatskom nakon što je protiv Španjolske dobio udarac u list, izbornik Italije Luciano Spalletti na konferenciji za medije dan prije susreta donosi drugačije informacije.

Spalletti je rekao da će Dimarco gotovo sigurno zaigrati u ponedjeljak. "Dimarco je spreman i može igrati. Imat će još jedan test ujutro prije utakmice da vidimo kako se osjeća i što će liječnici reći, ali sve ukazuje na to da će igrati", izjavio je talijanski izbornik. Dimarco je jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije i jedan od najboljih lijevih bočnih svijeta. Igra za Inter, a Transfermarkt mu procjenjuje vrijednost na 50 milijuna eura. 

Podsjetimo, Hrvatska u ponedjeljak od 21 sat igra ključnu utakmicu za plasman u osminu finala Europskog prvenstva. Momčadi Zlatka Dalića treba pobjeda kako bi osigurala mjesto među najboljih 16, dok s bodom može proći samo ako joj se poklope rezultati u drugim skupinama. Talijanima je, pak, dovoljan i bod.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.