Veznjak Italije: Igračka klasa nije jedini razlog zbog kojeg je Modrić idol mnogima

Foto: Profimedia

HRVATSKA i Italija u ponedjeljak od 21 sat igraju ključnu utakmicu za prolaz u nokaut-fazu. Nakon dva kola Španjolska je sa šest bodova kolo prije kraja sigurno prva u skupini, dok Italija, Hrvatska i Albanija imaju šansu da prođu dalje. 

Pobjeda Hrvatskoj donosi prolaz u osminu finala Eura, a remi je gura u krug reprezentacija kojima nastavak natjecanja ovisi o ishodima utakmica drugih momčadi na turniru. Španjolci bi trebali pobijediti Albance, a u preostalih pet skupina morale bi se naći barem dvije trećeplasirane reprezentacije koje su osvojile maksimalno dva boda, a i u tom slučaju bi odlučivala gol-razlika.

Italija je s pobjedom sigurno druga, a igra joj i bod, što je na papiru velika prednost u odnosu na Hrvatsku koja mora pobijediti. No Talijani odbijaju igrati na bod jer smatraju da bi to moglo biti kobno. 

Divi se Modriću

''Apsolutno ne, pokušat ćemo dominirati utakmicom i pobijediti. Hrvatska je jaka momčad, ima nevjerojatne igrače. Loše su krenuli u turnir porazom od Španjolske, ali su i tada stvorili dosta prilika i imali veći posjed. Italija ima kvalitetu i pokušat ćemo dominirati susretom", rekao je Lorenzo Pellegrini. Desetka Italije smatra da Hrvatska ima fantastičnu momčad, a posebno se divi Luki Modriću.

"Modrić je nevjerojatan igrač, ali njegova igračka kvaliteta je samo dio njegove klase. Modrić ima tako jaku osobnost i suigrači uvijek mogu računati na njega u teškim trenucima. Mislim da je zato on idol mnogim igračima", rekao je veznjak Rome. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.