VIDEO Navijač na Rujevici pljunuo u lice igraču Dinama

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u pretposljednjem, 35. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 na Rujevici. Luka Ivanušec doveo je Dinamo u vodstvo u 44. minuti, a na 2:0 poveo je Sadegh Moharrami u 62., što je prvi pogodak u seniorskoj karijeri 27-godišnjeg iranskog reprezentativca.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

U petoj minuti sudačke nadoknade, nakon što je Antonio Marin smanjio na 2:1, Moharrami je krenuo izvesti aut kada mu je netko s tribine pljunuo u lice. Na snimci se vidi kako je Iranac samo obrisao lice i nastavio s utakmicom. 

Dinamo ga je doveo 2018. godine

Moharrami je karijeru započeo u iranskom Malavanu, iz kojeg je 2016. prešao u Persepolis. Dinamo ga je doveo 2018. godine, a tijekom 2019. bio je na posudbi u Lokomotivi. Ukupno je za Dinamo upisao 105 nastupa, postigao jedan i asistirao za sedam pogodaka.

Ugovor s Dinamom vrijedi mu do ljeta 2025. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na dva milijuna eura. Ima 24 nastupa za Iran. Na Svjetskom prvenstvu u Kataru odigrao je cijelu utakmicu protiv Engleske (2:6) i ostao na klupi u ogledima s Walesom i Sjedinjenim Američkim Državama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.