VIDEO Navijač prekinuo utakmicu Slovenije i Portugala. Sve zbog Ronalda

Foto: EPA

SLOVENIJA je u prijateljskoj utakmici u Ljubljani pred 16 tisuća gledatelja slavila protiv Portugala 2:0. Domaćini su do pobjede stigli na krilima bivših SHNL igrača. Prvo je u 72. minuti za vodstvo zabio bivši igrač Rijeke, a danas Panathinaikosa Adam Gnezda Čerin. Za povećanje vodstva i konačan rezultat utakmice u 80. minuti zabio je kapetan Olimpije Timi Max Elšnik na asistenciju bivšeg igrača Dinama Petra Stojanovića.

U prvom poluvremenu utakmice se dogodio bizaran trenutak. Navijač Slovenije je u 43. minuti utrčao na teren kako bi došao do Cristiana Ronalda, izvadio mobitel i potom se slikao s portugalskom zvijezdom. Na teren su odmah utrčali i redari, utakmica je nakratko prekinuta i navijača su ispratili natrag na tribinu.

Navijači su opsjedali Ronalda od kada je stigao u Sloveniju

Dolazak Cristiana Ronalda u grad izazvao je veliki interes u Sloveniji pa je stadion u Ljubljani rasprodan. Stotine ljudi okupile su se jučer ispred hotela u kojem je smještena reprezentacija Portugala, većina njih sa željom da vidi veliku nogometnu zvijezdu. Kako navode slovenski mediji, gužva se stvorila već u zračnoj luci Jože Pučnik, no zbog sigurnosnih mjera, okupljeni nisu dočekali portugalsku reprezentaciju. Neuspješan je za većinu bio i pokušaj da se Ronalda vidi ispred nje jer je autobus s igračima pod policijskom pratnjom izbjegao mnoštvo.

Ronaldovi obožavatelji pokušali su do autograma ili fotografije stići i ispred hotela u središtu Ljubljane. Njih oko 450 ni tu nije uspjelo ostvariti svoju želju. Slovenci pišu da su neki čak i rezervirali hotelske sobe kako bi se susreli s Ronaldom, no i da su Portugalci zakupili cijeli kat hotela kako bi on i njegovi suigrači imali mir pred utakmicu. Jedan navijač se eto na kraju uspio slikati s Ronaldom, a njegov bizarni ulazak na teren možete pogledati OVDJE.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.