Zanetti o Brozoviću: Htio je u Arabiju. Za mene je Inter uvijek bio ispred novca

Foto: EPA

INTEROV dopredsjednik Javier Zanetti rekao je u petak u razgovoru za Marcu da je odluka hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića o odlasku u Saudijsku Arabiju bila "osobna igračeva odluka" i to ne nužno loša. Brozović je, podsjetimo, za Inter upisao 330 nastupa, zabio 31 gol i 43 puta asistirao, a za Al Nassr potpisao u ljetnom prijelaznom roku.

"Teško je govoriti o tome jer su to odluke igrača, pri čemu više stvari presudi da odu tamo. Tijekom igračke karijere također sam bio u sličnim situacijama. Iz Intera sam mogao otići u velike klubove, ali u mom slučaju je uvijek prevladalo to kako sam se osjećao u Interu. Njegove vrijednosti i ljudi bili su ispred bilo kakvog iznosa novca. Ali to ne znači da je najgore otići u Saudijsku Arabiju. To su osobne odluke", rekao je Zanetti koji je nosio Interov crno-plavi dres od 1995. do 2014.

Brozović, osvajač srebrne i brončane medalje na zadnja dva Svjetska prvenstva, za Inter je igrao od 2015. godine. S milanskim klubom osvojio je pet titula, među kojima i naslov talijanskih prvaka 2020./21. U prošloj sezoni igrao je s Interom u finalu Lige prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.