Zekić preuzeo Sarajevo: "Daj Bože da trajemo u Europi"

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

HRVATSKI nogometni trener Zoran Zekić u ponedjeljak je službeno predstavljen kao trener Sarajeva, člana Premijer lige Bosne i Hercegovine na klupi kojega je naslijedio slovenskog stručnjaka Simona Rožmana. U prvoj izjavi za medije Zekić je istaknuo kako nema puno vremena za pripreme s momčadi jer će već za tri tjedna nastupiti u pretkolu Konferencijske lige.

"Krenut ćemo s intenzivnim radom i pokazati igračima na koji način ćemo igrati. Sve ovisi o imenu protivnika, tri tjedna do Europe su jako malo. Moramo pronaći način kako se postaviti za Europu. Daj Bože da trajemo u Europi, ali ne smijemo patiti ni u jednom trenutku u ligi i onome što slijedi iza Europe", rekao je novi trener Sarajeva.

Uoči dolaska u BiH Zekić je razgovarao s bivšim trenerima Zrinjskog Krunoslavom Rendulićem i Sergejem Jakirovićem kako bi se upoznao s Premijer ligom Bosne i Hercegovine. Osim Osijeka, kojega je vodio prošle sezone u HNL-u, Zekić je u karijeri još trenirao albanski Partizani, Slaven Belupo, mađarski Diósgyor i moldavski Šerif. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.