Zvijezda Intera: Kladionica? Predugo sam šutio. Moram zaštititi svoju obitelj

Foto: EPA

ITALIJU trese kladioničarska afera u kojoj je sudjelovalo više tamošnjih profesionalnih nogometaša. Sve je krenulo s Juventusovim Nicolom Fagiolijem, koji je dobio kaznu od sedam mjeseci zabrane bavljenja nogometom. Uz njega, otkriveno je da su upleteni i Sandro Tonali te Nicolo Zanilo, a nagađa se i o drugim igračima koji su možebitno bili uključeni u aferu.

Tako se u kontekstu afere pojavilo ime i Interovog nogometaša Nicola Barelle, kojeg su takvi navodi jako razljutili pa je najavio tužbe. Barella se stoga obrušio na novine naziva La Verita, što u prijevodu znači istina. Na Instagram priči podijelio je članak u kojem se njegovo ime spominje u kladioničarskoj aferi.

"Od novina zvanih ‘Istina‘ očekivao bih malo više ozbiljnosti. Jedina istina je da ste vi klaunovi! Predugo sam šutio unatoč svemu što se o meni piše ovih dana. Nikada nisam volio kockanje ni klađenje. Jedino za što sada brinem su moje kćeri i obitelj, koju moram zaštititi od ovih sranja. Zbog toga ću, i to već danas, krenuti u akciju legalnim putem", napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.