Zvijezdu Rijeke ugrizao pauk. Propušta utakmicu

Screenshot: NK Rijeka YouTube

RIJEKA i Gorica na Rujevici igraju utakmicu 13. kola SuperSport HNL-a. Trener Rijeke Željko Sopić ne može računati na napadača i mladog hrvatskog reprezentativca Franju Ivanovića (20). Televizijski komentator MAXSporta tijekom prijenosa otkrio je kako je Ivanovića nedavno ugrizao pauk, zbog čega se ne osjeća dob niti spremno za utakmicu te je, navodno, već počeo uzimati antibiotike.

Podsjetimo, Ivanović je ljetos došao u Rijeku iz druge ekipe Augsburga, potpisavši ugovor do 2026. godine. Ubrzo se prometnuo u jednog od najvažnijih igrača trenutno vodeće ekipe hrvatskog prvenstva. U 18 nastupa postigao je sedam pogodaka i tome dodao jednu asistenciju. 

Ivanović će biti novi A reprezentativac Hrvatske?

Osim toga, Ivanovića se spominje kao budućeg novog reprezentativca hrvatske A selekcije. Izbornik Zlatko Dalić najavio je pozive novim igračima uoči završnice kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a nakon vezanih poraza od Turske i Walesa.

Ivanović se kroz ovu sezonu pokazao kao najbitniji igrač Rijeke u napadačkom aspektu. Ne zabija u kontinuitetu, definitivno nije čisti golgeter koji će zabijati 20 ili više golova u sezoni, ali beskrajno je koristan kad god je na terenu.

Zastrašujućom energijom izluđuje protivnike, neprestano vrši pritisak na protivničku obranu i ostavlja dojam da može trčati dok svi drugi ne padnu s nogu. Vjerojatno ga zato Dalić i vidi kao jednog od sigurnih za poziv, upravo to je ono što Dalić ističe da hrvatskoj reprezentaciji nedostaje u zadnje vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.