19-godišnjaci u Čakovcu prebili dvojicu muškaraca, jedan se bori za život

Foto: FAH

U ČAKOVCU su uhićena i ispitana dvojica 19-godišnjaka zbog sumnje da su počinili kaznena djela osobito teške tjelesne ozljede i teške tjelesne ozljede. 

"Postoji osnovana sumnja da je prvookrivljenik 6. listopada 2019. u Čakovcu, nakon kraće prepirke udario oštećenika šakom u glavu i oborio ga na tlo, pri čemu je oštećenik zadobio ozljede opasne po život (prijelom baze i kostiju lubanje s krvnim podljevom i krvarenjem u mozgu). 

Osnovano se sumnja da su okrivljenici 20. studenog 2019. u parku u Čakovcu prišli oštećeniku i bacili ga na tlo, a prvookrivljenik ga je više puta udario nogama u glavu i teško ga ozlijedio (izbijanje dva zuba), nakon čega su, dok je oštećenik ležao na tlu, pretražili džepove njegove odjeće te uzeli i za sebe zadržali novac u iznosu oko pet tisuća kuna.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila prvookrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", priopćio je DORH.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.