Akcije "Kupujmo hrvatsko" i "Vrijedne ruke" danas u Varaždinu

Foto: Facebook/Kupujmo hrvatsko

AKCIJE "Kupujmo hrvatsko" i "Vrijedne ruke" održat će se danas na varaždinskom Franjevačkom trgu od 9 do 14 sati. U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta", ali i proizvoda vrijednih ruku sudjelovat će 213 tvrtki, odnosno poduzetnika.

Akcija Hrvatske gospodarske komore "Kupujmo hrvatsko" počela je 1997. godine s ciljem da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni hrvatskih proizvodi. Takvim su se proizvodima počeli dodjeljivati znakovi "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta".

U sklopu projekta vizualnog označavanja počela je i akcija "Kupujmo hrvatsko", koja je do danas poprimila razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem u cilju nacionalne homogenizacije strateških gospodarskih interesa zemlje.

Također se nastavlja i projekt "Vrijedne ruke" čiji je cilj prepoznati i promicati rad malih poduzetnika koji stvaraju nove proizvode čija kvaliteta i inovativnost doprinose održavanju tradicije i očuvanju kulturne baštine, te stvaranju identiteta hrvatskog proizvoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.