Autor filma "Kony 2012" Jason Russell uhićen zbog masturbiranja u javnosti

JASON Russell, jedan od osnivača udruge Invisible children i autor megapopularnog filma "Kony 2012", jučer je uhićen zbog masturbiranja u javnosti, javio je NBC San Diego.

TMZ piše, pozivajući se na izjave svjedoka, kako je Russell bio alkoholiziran, a policija im je kazala kako je vandalizirao automobile.

Izvori su im kazali kako je Russell plesao na raskrižju noseći samo gaće, samo da bi poslije skinuo i njih te počeo sa različitim seksualnim gestama. Nekoliko ljudi bezuspješno ga je pokušavalo smiriti, ali nije se opirao kada je stigla policija.

Izvrši direktor udruge Invisible Children, Ben Keesey, na sljedeći je način komentirao događaj: "Jason Russell je nažalost hospitaliziran zbog umora, dehidracije i pothranjenosti. Pruža mu se njega te se nadamo da će mu biti bolje. Zadnja dva tjedna za nas su u emocionalnom smislu bila jako teška i zahtjevna, posebno za Jasona, i to se manifestiralo jučerašnjim nemilim događajem."

"Jasonovi strast i rad su pomogli mnogima i jako nam je teško vidjeti ga kako se bori sa zdravstvenim tegobama, Uvijek ćemo voljeti i podržavati Jasona te vas molimo da njegovoj obitelji omogućite mir u ovim teškim trenucima", poručio je Keesey medijima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.