Baldasar zamolio ministre da dođu u Split i pomognu mu u kampanji

Foto: Ante Cizmic/Cropix

KANDIDAT za splitskog gradonačelnika, SDP-ov Ivo Baldasar u Zagrebu u središnjici stranke brusi taktiku za drugi krug izbora. Budući da će Zagreb biti teško, pa skoro i nemoguće osvojiti, na Iblerovom trgu velike nade polažu u Split.

Imam veliku potporu predsjednika stranke Zorana Milanovića i kolega ministara, otkrio nam je Baldasar nakon sastanka u SDP-u.

"Jesam, i prije sam imao potporu. Sada me zvao ovdje i razgovarali smo o cijelom nizu aspekata, ali držali smo se Splita. Naravno, zamolio sam kolege ministre da dođu ponovo u Split, jedan dio ih je stalno dolazio, a sad sam ih isto zamolio. Ali dogovorili smo se da ćemo ići s malo konkretnijim stvarima, odnosno da ćemo ići na kratke ciljane sastanke", kaže Baldasar.

Pitali smo ga i osjeća li na svojim leđima težinu situacije koja se postavlja na način: Tko osvoji Split, HDZ ili SDP, može se proglasiti ukupnim pobjednikom lokalnih izbora.

"Pa ne, ja sam vam stari dugogodišnji operativac i davno sam naučio lekciju kako to treba biti, a to je radite koliko možete u svojim ljudskim mogućnostima i odete mirno spavati jer znate da ste napravili sve što ste zaista mogli. A netko drugi će procijeniti je li to dobro ili ne i građani će odlučiti je li to to. Inače se slabo spava, a ja sam se davno izdresirao u tom smislu", zaključuje Baldasar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.